Laatste informatie omtrent Coronavirus

Laatste update: 7 mei 2020

Op vrijdag 27 maart 2020 heeft de veiligheidsregio IJsselland een noodverordening vastgesteld, die per direct in werking is getreden. Deze regeling houdt in dat gemeenschappelijke toilet-, was-, en douchevoorzieningen nu tot verboden gebied zijn verklaard en deze moeten dus worden afgesloten.

Dit betekent dat onze kampeerplaatsen met privé sanitair en accommodaties met eigen douche en toilet wel geopend zijn voor onze gasten, ook kunt u met uw eigen kampeermiddel komen mits voorzien van douche en toilet. (uiteraard moet u en uw omgeving in goede gezondheid verkeren). 

Vanaf 24 april zijn ook de uitstortplaatsen voor het chemisch toilet weer geopend.

Hopelijk draagt dit besluit bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus (Covid-19).

 
 

Openstelling

Camping de Koeksebelt is op dit moment geopend voor accommodaties met eigen douche en toilet, kampeerplaatsen met privé sanitair en reguliere kampeerplaatsen mits u zelfvoorziendend bent. 

Op 1 juli 2020 zijn op Camping de Koeksebelt alle plaatsen en accommodaties geopend.

De volgende faciliteiten zijn op dit moment geopend:

 • De uitstortplaatsen voor het chemisch toilet
 • Warm water beschikbaar aan de buitenzijde van elk sanitairgebouw
 • Horecafaciliteiten: afhalen van snacks en ijs
 • Kampwinkel: broodjes en krant bezorgen we op bestelling

Zwembad
Op 14 mei 2020 opent het buitenzwembad. De gedeelde sanitaire voorziening bij het zwembad blijven wel gesloten tot 1 juli 2020. Ook houden wij de richtlijnen van het RIVM aan bij gebruik van het zwembad.

Gedeelde voorziening
Op 1 juli 2020 openen alle gedeelde sanitaire voorzieningen op de camping. 

 

Maatregelen

Wij dragen, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze camping. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen wij hierin de adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM en brancheorganisatie Hiswa/Recron. Daarbij valt te denken aan:

 • Extra hygiëne voor medewerkers

 • Als u reeds ziekteverschijnselen heeft, dient u thuis te blijven of als 1 van de personen ziekteverschijnselen vertoont tijdens het verblijf, dan dient het hele gezelschap de camping te verlaten.

 • Vermijd het contact met andere gasten en/of medewerkers zo veel mogelijk.

 • Vragen dienen bij voorkeur per e-mail te worden gesteld.

 • SVP inchecken met 1 persoon en niet met het hele gezin, graag voldoende afstand houden tot onze medewerk(st)ers.

 • Wij geven de voorkeur aan pinbetalingen.

 • Ontvangen van daggsten die geen deel uitmaken van uw huishouding niet toegestaan.

We vertrouwen erop dat we, door samen met u deze maatregelen te nemen, u toch een fijne vakantie te kunnen bieden.

 

Annuleren i.v.m. Coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Wij willen in deze onzekere tijden zoveel mogelijk voor onze gasten betekenen. Daarom hebben wij de volgende bijzondere voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn op iedereen van toepassing, ongeacht of u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Camping de Koeksebelt behoudt het recht om deze bijzondere voorwaarden ten alle tijden te wijzigen of op te schorten.

 

Wanneer u zelf een annuleringsverzekering heeft afgesloten, bekijk dan eerst de voorwaarden van uw eigen verzekering, voor u contact met ons opneemt.

Een annuleringsverzekering kan tot 24 uur na het boeken worden afgesloten, daarna is het niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten.

 

Boekingen tot en met 30 juni 2020:

 • Onderstaande bijzondere voorwaarden gelden alleen voor reserveringen met een maximum verblijf van 21 nachten.
 • Een boeking op een kampeerplaats of accommodatie zonder sanitair, met aankomst op uiterlijk 30 juni 2020 krijgt de mogelijkheid om het verblijf te annuleren, waarbij de (aan)betaling omgezet wordt naar een tegoed. Dit tegoed kan ingezet worden voor een nieuwe reservering, waarbij de volgende voorwaarden gehanteerd worden:
  • De recreatievoucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangend verblijf dient te hebben geboekt. Dit vervangend verblijf dient, onder voorbehoud van beschikbaarheid van accommodatie of kampeerplek, plaats te vinden uiterlijk voor 30 september 2021.
  • Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode betreft, dient u het verschil bij te betalen.
  • Wanneer er geen beschikbaarheid is op de door u gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden. Dus reserveer op tijd.

 

Boekingen vanaf 1 juli 2020:

Vooralsnog ziet het er naar uit dat de camping volledig open kan gaan na 1 juli. Alle boekingen met een aankomstdatum na 1 juli blijven voorlopig bestaan. Houdt deze pagina in de gaten voor eventuele updates. Wij volgen het beleid en advies van de overheid, het RIVM, de veiligheidsregio IJsseland en de branchevereniging HISWA/RECRON. 

 

Team Koeksebelt
info@koeksebelt.nl
0529-451378