Koeksebelt

Animatieprogramma

Pasen
Za 8 apr 2023
10:00
Paaseieren zoeken

Locatie: Recreatiegebouw

Rode stippen op een ei, en een mooie strik erbij. Ik heb een ei voor jou en een ei voor mij! We gaan paaseieren zoeken! Vind jij het speciale ei? Dan win je ook nog eens wat extra lekkers!

Zo 9 apr 2023
08:30
-
11:00
Paasontbijt

Een heerlijk Paasontbijt die bij uw tent wordt gebracht. Die vanwege de meeneembox ook nog eens makkelijk is om mee te nemen voor de lunch. Ontbijt volwassene: - Verse croissant - Waldkorn - Stokbroodje - Matser met basterd suiker - Yoghurt met verse mango, chocolade crumble en munt - Glaasje kruiden roerei, suikersla, warme huisgerookte zalm en groene asperge - American pancake met gele bakkersroom en blauwe bessen - Salade van kip/ei kerry en gember - Vruchtenjam, roomboter, jongbelegen kruidenkaas, gedroogde lamsham met cranberry compote - Aardbeien smoothy en volle melk Ontbijt kind: - Verse Croissant - Wit pistoletje - Matser met basterdsuiker - Verse vruchten salade (mango, blauwe bes, aardbei en zoete ananas) - Gekleurd gekookt eitje - Jam - Blokjes jong belegen kaas - Pannenkoekje met gele bakkersroom en blauwe bessen - Chocolade bloempotje met erin chocolade mouse en Oreo crumble - Caprisun Per twee personen te bestellen. €15,50 per volwassene €8,75 per kind Bestellen tot en met goede vrijdag 7 april 17.00 uur. Betalen bij receptie.

11:00
Paashaas op bezoek

Vanaf 11.00 uur gaat de Paashaas rond met eieren om uit te delen. Geen plek zal worden overgeslagen! Heb je de Paashaas toch gemist? Kijk even goed rond, zeker weten dat de Paashaas een doosje eieren heeft achtergelaten.

15:00
-
16:30
Stokbroodjes bakken

Locatie: Speelstrand

Broodjes bakken boven een vuur, super tof! Kom je ook je eigen broodje bakken?

19:30
Paasvuur Vilsteren

om ca. 19.30 loopt iedereen met lampionnen achter de met paaskaars aangestoken fakkels aan. Vertrekpunt is de kerk midden in het dorp en het eindpunt de Paasbult aan het Stuwepad. U kunt bij het paasvuur ook nog een optreden verwachten van de zingende stucadoor. Deelname is verder gratis. locatie: Willibrorduskerk Vilsteren.

20:30
Paasvuur Luttenberg

Rond 20:30 wordt het Paasvuur aangestoken aan de Vondervoortseweg in Luttenberg. (Tussen Butzelaarstraat en Looweg) Na de tijd snel naar naar Elckerlyc waar na het paasvuur de Feestdirecteuren klaar staan voor een mooie avond voor jong en oud! Deelname is verder gratis.

Ma 10 apr 2023
10:00
-
11:30
Vrolijke paaskuikens

Locatie: Recreatiegebouw

Ter afsluiting van het Paasweekend gaan we lieve, vrolijke paaskuikentjes knutselen! Kom je ook?