Ontdek al wandelend en fietsend de ongekende pracht van het Vechtdal in Overijssel. Zo’n uniek stukje natuur vind je maar zelden. Kom langs in het mooie Ommen...

8 Resultaten

NS Station Ommen

Op slechts 900 meter afstand van de Koeksebelt bevindt zich het treinstation. Vanaf hier vertrekken 2 keer per uur treinen richting Zwolle of richting Emmen. Er wordt onder andere gestopt op: Hardenberg, Coevorden, Dalfsen en
NS Station Ommen
NS Station Ommen

De Lemelerberg

Op een voetstuk staan in unieke natuur, tussen heide en jeneverbessen, beklim de lemelerberg naar zo’n 78 meter hoogte en dan ... heel Overijssel kunnen overzien tot in Duitsland. Hoe bijzonder is dat? Tijdens een bezoek aan dit grootste natuurterrein van Landschap Overijssel maak je kennis met stille heideterreintjes, mystiek jeneverbesstruweel, loofbos, sprankelende bronnen en stuivende zandvlaktes. Dit veelzijdige terrein nodigt uit om lekker te wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken. Genieten dus. En… laat je in het voor- en najaar eens verrassen door een ontmoeting met de schaapskudde.
De Lemelerberg
De Lemelerberg

Wellness & Spa Paping

Wellness & Spa Paping beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Ze hebben een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner?
Wellness & Spa Paping
Wellness & Spa Paping

Kinderboerderij

Pal tegenover de camping bevindt zich Kinderboerderij Ommen. De Kinderboerderij geeft kinderen en volwassenen de gelegenheid om met dieren om te gaan. Voor kinderen die thuis om de één of andere reden geen dieren kunnen houden is het een ideale plek om, onder begeleiding, met dieren vertrouwd te raken.
Kinderboerderij
Kinderboerderij

Nationaal Tinnen Figurenmuseum

Kunst, ambacht, geschiedenis, verzamelen, kinderspeelgoed en veldslagen; dat kan je allemaal verwachten in het Tinnen Figurenmuseum. De wereld van de tinnen figuren lijkt heel erg op de echte wereld maar dan slechts 30 mm hoog.
Nationaal Tinnen Figurenmuseum
Nationaal Tinnen Figurenmuseum

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Samen spetteren in de wildwaterbanen, razendsnel over de kop in de achtbanen, of samen genieten van een spectaculaire of juist speciale familieshow? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur.
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn

Attractiepark Slagharen‎

Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?
Attractiepark Slagharen‎
Attractiepark Slagharen‎

Vissen

Op camping de Koeksebelt in Ommen ervaar je een ontspannen visvakantie aan de Overijsselse Vecht. Zoek een rustig plekje aan de oever en gooi je hengel uit!
Vissen
Vissen
Vissen
Vissen
Vissen
Vissen
Vissen