Koeksebelt

Privé sanitair

Camping met Privé Sanitair

Kamperen is het ware vakantiegevoel. Even lekker weg zijn, opgaan in de natuur en een volledig nieuwe en verfrissende omgeving om je heen. Kamperen is ontspannen, maar om volledig te kunnen ontspannen tijdens een vakantie wil je dat het je aan niets ontbreekt. Licht, warmte, internet en sanitaire voorzieningen: het is de luxe van thuis die je eigenlijk niet kwijt wilt, ook niet als je gaat kamperen. Bij Camping de Koeksebelt kan het: een ontspannen vakantie op een camping zonder dat het je ook maar aan iets ontbreekt.

 
 

Kamperen met de luxe van thuis

Glamping, een Engelse afkorting die staat voor “glamorous camping”, is uitgegroeid tot een waar begrip in de campingwereld. En glamping, oftewel kamperen met de luxe van thuis, is iets wat bij Camping de Koeksebelt volledig is omarmd. De camping is een waar paradijs voor de luxe kampeerder, met een afwisselend aanbod aan ruim opgezette standplaatsen die allemaal zijn voorzien van de grootste luxe en comfort. Iedere plek is voorzien van water, afvoer, elektra, tv-aansluiting en overal is gratis WiFi. Nog belangrijker is dat het een aantal van de standplaatsen – voor de kampeerders die waarde hechten aan gemak én privacy – privé sanitair hebben, waardoor je geen douches of toiletten met andere gasten hoeft te delen.

Ruime kampeerplaatsen met Privé Sanitair

Met onze Comfort- en Comfort Plus plaatsen hoeven gasten zich dus geen zorgen te maken dat het ze ook maar aan iets ontbreekt tijdens hun kampeervakantie. Ontspanning staat voorop, zeker bij de Comfort Plus plaatsen die aan de Vecht liggen. De standplaatsen bieden een spectaculair uitzicht op Ommen en omstreken. Op het campingterrein hebben we verder een winkeltje, waar je elke ochtend verse broodjes en de krant van de dag kan krijgen om je dag mee te beginnen. Aan het eind van de dag kan je bij de brasserie een lekkere daghap halen om daar of gewoon bij je camper of caravan op te eten.

Prachtige omgeving

Overdag is er naast de pracht en rust op de camping ook genoeg te genieten buiten het terrein. Van de historie en cultuur in het stadje Ommen tot de prachtige natuur van het Vechtdal, van lange wandelingen en fietstochten tot ontspannende boottochtjes: de luxe kampeerder gaat bij Camping de Koeksebelt een onvergetelijke vakantie tegemoet waar het aan niets zal ontbreken. Om ervoor te zorgen dat aan al je wensen voldaan wordt, kan je op onze website online een reservering maken en tot in de puntjes aangeven hoe jij wil dat je droomvakantie eruit komt te zien!
 
Boek nu je kampeerplaats met Privé Sanitair

Kamperen met alle gemakken van thuis? Boek dan nu jouw kampeerplaats met Privé Sanitair. Zo weet je zeker dat het je aan niks zal ontbreken tijdens je vakantie. 

 
 

Comfort Plus plaats met Privé Sanitair

Ruime plaats van 140m2 met eigen sanitaire voorzieningen
Meer
 

Ontdek Camping de Koeksebelt