Koeksebelt
Ontdek ons vakantie-eiland

Ontdek ons vakantie-eiland

Bekijk de plattegrond

Animatieteam

Altijd wat te doen met het animatieteam

Om ervoor te zorgen dat zowel jij als je kinderen een geweldige vakantie hebben moet een plek aan veel vereisten voldoen. Voor Camping de Koeksebelt is het een uitdaging en een plezier om ervoor te zorgen dat dat kinderen zich kunnen vermaken terwijl de ouders zich kunnen ontspannen zonder zich zorgen te maken. Camping de Koeksebelt brengt daarom het beste van twee werelden samen tijdens het hoogseizoen, als een recreatieteam zes dagen per week de meest gevarieerde activiteiten aanbiedt.

 
 

Voor jong en oud

Is je kind een doener en houdt hij of zij van vlotten bouwen? Of is ie dol op knutselen? Of houdt ie meer van sporten en gamen? Of juist van theater en feesten? Noem het op en het animatieteam op Camping de Koeksebelt verzorgt het. In het hoogseizoen staat dit professionele team zes dagen per week op de camping met als enige doel: het vermaken van de kinderen. Vanwege het afwisselende programma is er ook genoeg te doen voor de oudere generaties en zo biedt Camping de Koeksebelt hét perfecte recept voor de ultieme gezinsvakantie!

Altijd wat te doen

Als het animatieteam er niet is – bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen – dan zijn er op Camping de Koeksebelt nog genoeg andere activiteiten te doen. Van een (beach)volleybalveld tot een grote air-trampoline, van tafeltennis tot tafelvoetbal, van het speelstrand met piratenschip tot één van de acht speeltuinen die je verspreid over de camping kan vinden? Zin in een duik? Dan kan je zo de Vecht inspringen, of kiezen voor het verwarmde zwembad (27 graden), met onder andere een mooie glijbaan. Kortom: met alles wat je op Camping de Koeksebelt zelf kan doen, heb je gegarandeerd al een onvergetelijke vakantie.

Prachtige omgeving

Maar ook buiten de camping is er voor het hele gezin genoeg te doen. Camping de Koeksebelt ligt in het Vechtdal, waar je heerlijk kan genieten van de natuur. Huur een bootje, stap op de fiets, maak een wandeling of spring in de rivier – alles kan hier. Aan het eind van de dag kan je lekker een hapje gaan eten in het centrum van Ommen, op loopafstand van de camping, of in de brasserie van de camping zelf.
 

Kidsproofvakantie

 
Boek nu je vakantie met animatieteam

Maak je niet druk over als je met de kinderen naar Camping de Koeksebelt gaat. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Ga naar onze website en maak een online reservering.

 
 

Kamperen

Kamperen op 5-sterren Camping de Koeksebelt in Ommen. Gelegen midden in de natuur op een eiland met veel rust, ruimte en privacy. Kamperen is nog mogelijk met Privé Sanitair. Boek direct!
 

Accommodaties

Prachtig gelegen, midden in de natuur van het Overijsselse Vechtdal. Geniet van alle rust & ruimte in één van onze luxe accommodaties. Boek direct online jouw vakantie.
 

Ontdek Camping de Koeksebelt