Koeksebelt
Ontdek ons vakantie-eiland

Ontdek ons vakantie-eiland

Bekijk de plattegrond

Boomhutten

Uniek overnachten in een booomhut

Een vakantie is een moment om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.  Hoe bijzonderder de ervaring, hoe beter de herinnering. Mensen zoeken het ver om de meest onvergetelijke momenten mee te maken, maar Camping de Koeksebelt bewijst dat het absoluut niet nodig is om ver te reizen om een unieke vakantie te hebben. Bij de Koeksebelt worden namelijk de meest originele accommodaties verhuurd, voorzien van alle gemakken én voordelig geprijsd en dat allemaal in een omgeving zoals je ze weinig ziet in Nederland.

 

Uniek uitzicht over de Rivier de Vecht

Wie van uitzichten houdt en wil overnachten aan een rivier, drie meter boven de grond maar alsnog omgeven met luxe en comfort is bij Camping de Koeksebelt aan het juiste adres. Onze Boomhutten zijn spectaculair ontworpen accommodaties, waar je letterlijk en figuurlijk op een ander niveau geniet van je vakantie. De Boomhutten liggen aan de Vecht en hebben daardoor een fantastisch uitzicht over een oer-Hollands landschap, met het historische stadje Ommen aan de horizon. Er is ruimte voor vijf personen en je kan genieten van deze sfeervolle houten accommodaties voorzien van alle comfort.

Van alle gemakken voorzien

Zo hebben de Boomhutten allemaal een volledig ingerichte keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vierpits gasstel. Daarnaast is er gratis Wi-Fi, een televisie, sanitaire voorzieningen (ook een douche dus!) aanwezig en kan je in de middag lekker je boekje lezen aan de picknicktafel onder de Boomhut of een middagdutje doen in de hangmat! Voor wie lekker het water in wil zijn er genoeg opties op het terrein van de camping: zo kan je lekker zwemmen in het verwarmde zwembad (27 graden) of zonnebaden aan het strand aan de Vecht.

Prachtige omgeving

Ook de omgeving van Camping de Koeksebelt biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Zo kan je heerlijk wandelen of fietsen in het Vechtdal. In de zomer is het huren van een bootje een prachtige familieactiviteit en tevens een leuke manier om Overijssel vanuit een ander perspectief te zien. Het stadje Ommen, dat vanuit de Boomhutten zo mooi te zien is, ligt op loopafstand. Hier kan je heerlijk eten, op een terrasje zitten of door het pittoreske centrum lopen.
 
Leg nu jouw boomhut vast

Interesse om een unieke vakantie tegemoet te gaan, op een originele locatie in een luxe Boomhut? Op onze website kan je online reserveren en in een paar klikken aangeven hoe jij wil dat jouw droomvakantie eruit ziet!

Boomhut (5 persoons)

Slapen in een van onze boomhutten is ‘overnachten op niveau’. Op drie meter hoog kijk je uit over de rivier de Vecht en over het gezellige stadje Ommen.
Meer

Ooievaarsnest (5 persoons)

Slaap op grote hoogte in ons Ooievaarsnest. Gelegen aan de Vecht met een prachtig uitzicht over de rivier vanaf de gezellige veranda.
Meer
 

Ontdek Camping de Koeksebelt