Koeksebelt

Luxe sanitair

Het luxe sanitair van de Koeksebelt

Luxe en comfort, maar vooral hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Douchen en afwassen kan in éen van onze vier luxe en verwarmde sanitairgebouwen. Dat gaat zonder muntjes of pasjes, het warme water zit bij de prijs inbegrepen. Dat is wel zo makkelijk.

 

Ook aan de kinderen hebben we gedacht, zo is er speciaal: kindersanitair, babybadjes, aankleedkussens en familiedouches.

 

Er is zelfs een ligbad. Ons nieuwste toiletgebouw is ook geschikt voor minder validen. Daarnaast is er ook aan de honden gedacht en bevindt zich in één van onze toiletgebouwen een hondendouche!

 
 

 

 
Luxe Sanitair Camping de Koeksebelt
 
Kinderdouche toiletgebouw
 
Binnenkant nieuw toiletgebouw
 
Wastafels sanitair
 
Verwarmd Sanitair Camping de Koeksbelt
 
Invalidetoilet
 
 

 
Wasserette Camping de Koeksbelt

Wasserette

De was doe je in een handomdraai in onze wasserette met het gemak van goede en eenvoudig te bedienen wasmachines en drogers. Wasmunten kan je verkrijgen bij de receptie. De washmachines voegen zelf wasmiddel toe.

 

"Het zeer schone sanitairgebouw beschikt over prima douches en voor de kleine kinderen een speciaal gedeelte met kinderdouches en een badje + aankleedkussen. Sanitair was gedurende ons verblijf schoon, zelfs in de drukke periode van Hemelvaart/Pinksteren! Helemaal top!" | Tim en Marjanne

 

 

Ontdek al onze faciliteiten: