Koeksebelt

Feesten en partijen

Binnenkort een feestje, borrel of andere gelegenheid? Dit vier je natuurlijk in onze uitgebreide recreatieruimte bij de Koeksebelt! Of het nu gaat om een knallend huwelijksfeest, een gezellig verjaardagsfeest of een familiedag; ons zeer sfeervolle recreatiegebouw biedt veel mogelijkheden.

Uiteraard zullen wij uw gelegenheid tot in de puntjes verzorgen. Wij denken graag mee over de invulling van het buffet/walking dinner, de eventuele aankleding van de ruimte en geven graag suggesties over de muzikale invulling en/of ander entertainment. Kortom, wij kunnen de feestelijke gelegenheid op maat voor u maken. Graag bespreken wij samen met u wat precies de wensen zijn, zodat wij aan de hand daarvan  een vrijblijvende offerte op maat kunnen maken.

 

 

Voor alle feesten en partijen!

 

Borrel

 

Verjaardag

 

Jubileum

 

Sfeerimpressie van de recreatieruimte

 

Licht en geluid
De recreatieruimte is voorzien met een ruim podium wat de mogelijkheid biedt voor een dj tot aan live muziek! Wij denken graag mee over de eventuele aankleding van de ruimte en geven graag suggesties over de muzikale invulling en/of ander entertainment. Extra sfeer in de vorm van verlichting voor zowel binnen als buiten behoort zeker ook tot de mogelijkheden.  

 

Borrel, verjaardag of jubileum...
Wij denken graag mee over een tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte en geven graag suggesties over de muzikale invulling en/of ander entertainment. Kortom, wij kunnen de feestelijke gelegenheid op maat voor jou maken. Graag bespreken we vrijblevend samen wat precies de wensen zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken,

 

Handig om te weten:

  • De arrangementen zijn het hele jaar van toepassing met uitzondering van vakanties en het hoogseizoen. Dit is jaarlijks verschillend. Vraag naar de actuele beschikbaarheid.
  • Wij hebben een ruime parkeergelegenheid met plek voor zo'n 75 auto's.
  • De arrangementen met warm en koud buffet/walking dinner en barbecue zijn vanaf minimaal 25 personen te boeken.
  • Onze recreatieruimte is naar elke gewenste opstelling in te delen, met zowel zitplekken als staplekken.
  • De zaal heeft een binnen capaciteit voor maximaal 120 personen, dit is afhankelijk van de zaalopstelling.
  • Er is een podium beschikbaar waar entertainment plaats kan vinden in de vorm van een muziekband, DJ of een opvoering.
  • Er is een overkapping aanwezig waardoor een barbecue niet verhinderd hoeft te worden bij slecht weer.
  • Zaalhuur zonder catering en personeel is niet mogelijk.
  • Bij droog weer kunnen kinderen buiten gebruik maken van een voetbalmuur, springkussen en andere speeltoestellen.
  • Er is een minder valide toilet aanwezig, mensen die slecht ter been zijn kunnen tot aan de deur worden gebracht met de auto
 

Meer informatie ontvangen?

Een standaard feest is bij ons nooit aan de orde. Bij het bespreken van een feest of partij houden wij graag rekening met het seizoen en uiteraard uw persoonlijke wensen. Vraag daarom direct meer informatie aan via onderstaand formulier!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.