Koeksebelt

Fietsvakantie

Fietsvakantie op Camping de Koeksebelt

Met de wind door je haren, de frisse Hollandse lucht in je longen en de zon op je gezicht is niets lekkerder dan een lekkere fietstocht. Of je nou een racefietser bent die gaat voor lange tochten op hoge snelheid of gewoon lekker wilt fietsen op een comfortabele fiets: een fietsvakantie is er in vele soorten en maten. Helaas is het door de drukte op de weg tegenwoordig niet meer mogelijk in elk deel van Nederland een fietsvakantie te houden. Toch zijn er nog rustige plekken waar je uren over fietspaden kan rijden zonder gestoord te worden. En een van die plekken vind je in Overijssel, in de omgeving van Camping de Koeksebelt.

 
 

De ideale fietsomgeving

De camping heeft namelijk een voor Nederlandse begrippen unieke ligging, en is daarom perfect voor fietsliefhebbers. Of het hierbij nu gaat om fanatiekelingen die een intensieve fietsvakantie in gedachten hebben of dagjesmensen die een paar lekkere uitjes op de fiets gepland hebben staan, de natuur en de omgeving van Camping de Koeksebelt leent zich voor een aantal perfecte fietstochten. Het Vechtdal leent zich voor urenlange fietstochten en met lekker weer kan je langs de rivier rijden en stoppen om te picknicken aan het water of om te zwemmen. Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ommen, maar met de fiets kan je er ook naartoe. Wist je trouwens dat je zelf helemaal naar Duitsland kan fietsen en weer terug naar de camping, op één dag?

Uitgebreide faciliteiten tijdens je fietsvakantie

Om het maximale uit je fietsvakantie te halen kan je de camping als perfecte uitvalsbasis gebruiken. Zowel in Ommen als op de camping zelf is er een restaurant waar je kan eten en weer helemaal op krachten kan komen na een lange fietstocht. Voor een lekkere duik kan je vanaf de camping, die op een eiland in de rivier ligt, zo het water in of je kan kiezen voor ons verwarmde zwembad op 27 graden. Wie even een dagje wil uitrusten kan op de camping lekker ontspannen in de luxe en comfort van de ANWB 5-sterrencamping, waar haast alle standplaatsen zijn voorzien van water, elektra en afvoer, naast de gratis Wi-Fi.

In een accommodatie tijdens je fietsvakantie

Wie de voorkeur geeft aan een accommodatie kan kiezen uit een groot aanbod aan luxueuze verblijven, van de River Cottage tot de Ooievaarshut en van de Boomhut tot de Trekkershut. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zijn dus perfect om uit te rusten na een dagje fietsen. Ga naar onze website om online te reserveren en de fietsvakantie van je dromen te boeken!
 

Fietsvakantie arrangementen

Wil jij genieten van alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft? Kies dan voor een fietsvakantie op Camping de Koeksebelt in Ommen. Ontdek onze fietsvakantie arrangementen die hier perfect op aansluiten en boek vandaag nog!

 
 

Ontdek Camping de Koeksebelt