Koeksebelt
Ontdek ons vakantie-eiland

Ontdek ons vakantie-eiland

Bekijk de plattegrond

Hemelvaart

Hemelvaart vakantie op Camping de Koeksebelt

Hoewel Hemelvaart een officiële feestdag is in Nederland, is niet iedereen altijd vrij. Toch zijn er altijd veel mensen die er even tussenuit gaan en geef ze eens ongelijk. Tijdens Hemelvaart heeft de lente dan al lang en breed zijn intrede gedaan. De temperaturen zijn aangenaam, de natuur staat in volle bloei en we trekken er massaal op uit om lekker te fietsen, te wandelen, te varen of te zwemmen. Als je ook vrij bent met Hemelvaart, of eraan denkt vrij te nemen, is er geen plek om beter te genieten van de laatste meidagen dan bij Camping de Koeksebelt in Ommen.

 

Hemelvaart in een accommodatie

Of je nou houdt van kamperen of liever een huisje wilt: bij Camping de Koeksebelt kan je kiezen uit een gevarieerd aanbod van comfortabele en verrassende plekken. Van de Trekkershut tot de River Cottage, van de vijfpersoonsboomhut tot het Ooievaarsnest (ook vijf persoons): een verblijf in een van de accommodaties van Camping de Koeksebelt staat garant voor luxe en comfort. Alle huizen zijn voorzien van internet, zijn modern ontworpen en liggen op fantastische plekken.

Kamperen tijdens Hemelvaart

Dat geldt ook voor de kampeerplekken. Wie kampeert bij Camping de Koeksebelt komt niets tekort. Alle standplaatsen zijn ruim opgezet, met aansluitingen voor water, elektra, afvoer en televisie. Ze liggen langs het water, onder de bomen of met uitzicht op het stadje Ommen. Mooier wordt het niet!

Altijd wat te doen tijdens Hemelvaart

Van het verwarmde zwembad tot het eigen speelstrand met piratenschip – voor zowel kinderen als volwassenen biedt Camping de Koeksebelt de perfecte plek om Hemelvaart te vieren. Of je er tussenuit wilt met je partner, of het hele gezin of zelfs de hele familie mee wilt nemen: alles is mogelijk bij Camping de Koeksebelt. Wie erover nadenkt om de vrije dagen rondom Hemelvaart te benutten op een onvergetelijke plek, kan reserveren op onze website, waar je volledig conform je wensen een droomvakantie kunt samenstellen!
 

Hemelvaart arrangementen

Hemelvaart valt in een echte buitenmaand en bij Camping de Koeksebelt is er zowel op het terrein als in de omgeving genoeg te doen om optimaal te genieten van de beeldschone natuur van Overijssel. De Koeksebelt ligt in het Vechtdal, waar je heerlijk kan fietsen, wandelen, zwemmen en varen. Op loopafstand van het centrum van het pittoreske stadje Ommen vind je een aantal restaurants en cafeetjes, met terrassen gelegen aan de Vecht. En wie lekker een dagje niets wil doen, kan volledig tot rust komen bij Camping de Koeksebelt zelf.

 

Ontdek Camping de Koeksebelt