Koeksebelt
Ontdek ons vakantie-eiland

Ontdek ons vakantie-eiland

Bekijk de plattegrond

Meivakantie

Meivakantie op Camping de Koeksebelt

De meivakantie is het perfecte moment om er even tussenuit te gaan met het gezin en te genieten van een welverdiende week vol ontspanning en recreatie. Het is niet makkelijk om in Nederland een plek te vinden die voor zowel ouders als kinderen vermakelijk is. Een plek waar je volledig kan opgaan in de natuur en tegelijkertijd omgeven bent met luxe en comfort, een plek waar je elke dag iets anders kan doen. Op Camping de Koeksebelt in het Overijsselse Ommen hebben wij zo’n plek, waarbij het je aan niets zal ontbreken!

 
 

Kamperen in de Meivakantie

In de meivakantie kan er al een heerlijk voorjaarszonnetje schijnen en dan kan kamperen voor een ultiem vakantiegevoel zorgen. Kamperen bij Camping de Koeksebelt gaat samen met comfort: het is avontuur met een luxe randje. Er zijn ruime plaatsen, die van alle gemakken zijn voorzien. Waar je ook bent op ons eiland, je hebt water, afvoer, elektra, een televisieaansluiting en overal gratis WiFi. Er is een winkeltje op het terrein waar elke ochtend verse broodjes verkocht worden, ook hebben we de krant en andere kleine boodschappen in het schap liggen.

Meivakantie in een accommodatie

Bij Camping de Koeksebelt vind je luxe accommodaties, allemaal prachtig gelegen en volledig ingericht voor grote en kleine gezinnen. Er is een ruim aanbod, van onze boomhutten aan het water, tot aan onze nieuwe River Lodges die speciaal geschikt zijn voor mindervaliden. Op de hele camping hebben we gratis WiFi, en veel van onze accommodaties hebben een eigen keuken en sanitaire voorzieningen.

Altijd wat te doen in de Meivakantie

Wij hebben namelijk een verwarmd zwembad (27 graden), een eigen animatieteam en het centrum van Ommen ligt op loopafstand. Dit prachtige Overijsselse stadje aan de Vecht heeft een schitterend historisch centrum en een aantal uitstekende restaurants. Mocht de meivakantie lekker weer met zich meebrengen, dan kan je van de bloeiende natuur genieten die Camping de Koeksebelt omgeeft. In het Vechtdal kan je heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen en varen. Er is zelfs een eigen speelstrand met piratenschip op onze 5-sterrencamping.
 

Meivakantie arrangementen

 

Zie jij jezelf al aan het water kamperen, uitkijkend over de rivier de Vecht op het stadje Ommen terwijl de kinderen lekker spelen? Of met de hele familie gezellig een hapje eten op het terras van onze horecagelegenheid? Een reservering maken is zo gedaan! Kies een van onze meivakantie arrangementen uit en binnen een paar klikken is deze droomweek realiteit.

 
 
 

Ontdek Camping de Koeksebelt