Koeksebelt

Nazomeren

Nazomeren op Camping de Koeksebelt

Tijdens de schoolvakanties lijkt heel Nederland erop uit te gaan. Campings, appartementen en huurhuisjes zijn vaak vrij vol. Een week later - als deze vakanties voorbij zijn – is het op deze plekken alweer een stuk rustiger. En ook natuurgebieden, stadjes en andere toeristische hoogtepunten komen beter tot hun recht. Niks is lekkerder dan in het laagseizoen, bijvoorbeeld tijdens de nazomer, een lekkere vakantie te houden. Temperaturen zijn nog steeds heerlijk, ontspanning is maximaal wandelen en fietsen in de natuur is nóg rustgevender. Nazomeren bij Camping de Koeksebelt is voor iedereen die niet vast zit aan schoolvakanties dan ook een fantastische optie.

 

Kamperen in de Nazomer

Eind augustus of begin september is het nog steeds heerlijk kamperen. Op Camping de Koeksebelt kan je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan kampeerplaatsen of accommodaties waar je maximaal kan genieten van de nazomer. Van de Comfort Plusplaatsen tot de Basisplaatsen: alle kampeerplekken zijn van alle gemakken voorzien. Alle plekken zijn ruim opgezet en er is overal Wi-Fi, Digitale TV-aansluiting, elektra en afvoer én is er een winkeltje op het terrein van de camping, waardoor je ’s ochtends je dag kan beginnen met een vers broodje en de krant van de dag. Aan het eind van de dag, na een lange dag wandelen of fietsen, kan je op krachten komen in onze brasserie. Camping de Koeksebelt is niet voor niets een 5 Sterren- ANWB Camping.

Altijd wat te doen in de Nazomer

In het laagseizoen is er geen animatieteam aanwezig op de camping, maar er zijn genoeg andere manieren om je te vermaken. Zo is er een zwembad op het terrein dat is verwarmd (op 27 graden) - perfect voor als het wat koeler wordt. Het is de omgeving van Camping de Koeksebelt die tijdens de nazomer extra goed tot zijn recht komt. De camping is namelijk omgeven met de beeldschone natuur van het Vechtdal, waar je perfect kan genieten van het staartje van de zomer door te wandelen langs het water, te fietsen door Overijsselse landschappen en waar je als de zon het écht toestaat, zelfs een bootje kan huren.
 

Nazomer arrangementen

 

Camping de Koeksebelt ligt op loopafstand van Ommen, een pittoresk stadje met heerlijke restaurantjes, gezellige winkeltjes en een prachtig historisch centrum. Wie kampeert aan de Vecht bij onze camping kan het stadje zelfs zien liggen! Wil je genieten van een heerlijke nazomer, reserveer op onze website dan je plekje – je kan stap voor stap aangeven hoe jij wilt dat je vakantie eruitziet, zodat het je aan niets ontbreekt!

 

Ontdek Camping de Koeksebelt