Koeksebelt

Koeksebelt ontvangt 5e ster!

Het harde werken van afgelopen jaar heeft zijn vruchten afgeworpen. De ANWB heeft De Koeksebelt uitgeroepen tot 5 sterren camping! Ons spetterende zwembad, de unieke ligging op een eiland in de rivier de Vecht, luxe sanitaire voorzieningen, het nieuwe recreatiegebouw, privésanitair, interactieve speeltoestellen, bijzondere boomhutten en andere duurzame ontwikkelingen dragen allemaal bij aan deze classificering.

Onze ruim opgezette kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, stromend water en afvoer, CAI aansluiting en toegang tot het WIFI netwerk. Ook privésanitair vindt u bij ons op een aantal plekken.

Verwarmde toiletgebouwen zorgen ervoor dat u ook in voor- en naseizoen net zo veel comfort heeft als thuis. Speciaal kinder sanitair, familiedouches, een hondendouche en sinds deze zomer ook aangepast sanitair voor minder validen.

Ook voor 2018 zijn we weer bezig met leuke ontwikkelingen. We krijgen weer een aantal nieuwe kampeerplaatsen aan het water, meer vismogelijkheden en een uitbreiding van het speelstrandje.


Over de ANWB waardering

In 2017 werden er door de ANWB meer dan 2000 recreatiebedrijven geïnspecteerd in Europa. De campings worden beoordeeld op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca, waarbij het sanitair zwaarder meetelt.

Aan deze inspectie hangt het predicaat Top Camping voor bedrijven die aan het maximaal haalbare voldoen. Camping de Koeksebelt heeft voor het eerst een vijfde ster gekregen en behoort nu bij de top van 47 bedrijven in Nederland.

Mede door de ligging op een eiland en toch dichtbij het centrum van Ommen kun je spreken van een unieke camping in het Vechtdal. Door het project ‘Ruimte voor de rivier’, waarbij er meer water door de Vecht gaat, heeft de hele camping een oever gekregen. Er is een nieuw terreingedeelte ingericht n.a.v. de uitgegraven geul. Met blik op de toekomst hebben we dit deel extra ruim opgezet. We creëren nieuwe mogelijkheden om te spelen, vissen, varen, zwemmen, SUPpen, en wie weet nog veel meer.

Tot ziens in 2018!