5-star campsite located on an island
Ontdek ons vakantie-eiland

Ontdek ons vakantie-eiland

Bekijk de plattegrond

Pinksteren

Vakantie tijdens Pinksteren op Camping de Koeksebelt

Pinksteren valt altijd op een zondag en een maandag, en hoewel Tweede Pinksterdag een officiële feestdag is, is niet altijd iedereen vrij. Meestal wel, en dat zorgt ervoor dat Nederland deze dagen optimaal benut door lekker te genieten van de eerste zomerdagen. Tijdens Pinksteren is het traditioneel lekker weer en de terrasjes in Nederland zitten lekker vol, de strandjes zijn druk en iedereen lijkt buiten te zijn. Om ook optimaal te genieten van het Pinksterweekend, met zijn tweeën of met de kinderen, is Camping de Koeksebelt haast een garantie voor een ultieme korte vakantie. Gezellig, maar niet te druk. Ontspannend, maar nooit saai. Rustgevend, en tegelijkertijd vol avontuur.

 
 

Kamperen tijdens Pinksteren

Voor mensen die op zoek zijn naar dat échte zomergevoel, biedt Camping de Koeksebelt de perfecte plek om heerlijk vakantie te vieren. Voor wie er echt op uit wil en lekker wil kamperen, heeft Camping de Koeksebelt een aantal fantastische kampeerplekken: niet voor niets zijn wij een 5 Sterren ANWB-camping. Alle kampeerplekken zijn ruim opgezet en zijn volledig voorzien: ze hebben een water en elektra aansluiting, afvoer, tv-aansluiting en overal gratis WiFi. Een aantal van de Comfortplaatsen liggen direct aan de Vecht of hebben zelfs uitzicht op het prachtige Ommen, terwijl ook de Basis kampeerplaatsen één en al gezelligheid zijn.

In een accommodatie tijdens Pinksteren

Wie de voorkeur geeft aan een van onze accommodaties, kan kiezen uit bijvoorbeeld de Trekkershut, waar je lekker aan het einde van de dag kan genieten op de veranda, of de River Cottage, direct aan het water. De Boomhut, voor vijf personen, heeft een prachtig uitzicht over de rivier, net als het Ooievaarsnest. Onze River Lodge is ruim opgezet, rolstoeltoegankelijk en beschikt over een zeer ruim terras. Kom je met een grotere groep mensen – bijvoorbeeld de hele familie? Dan is er een ruim appartement met plek voor wel acht personen!

Altijd wat te doen tijdens Pinksteren

Op Camping de Koeksebelt is er een heerlijk verwarmd zwembad (27 graden), en een privéstrand met speelschip voor de kinderen. Wie wil genieten van de zonnige Pinksterdagen kan in de prachtige omgeving van het Vechtdal lekker fietsen of wandelen, een bootje huren of naar Ommen. Dit prachtige stadje ligt op loopafstand van de camping en heeft een aantal verrassende restaurantjes en een schitterend historisch centrum.
 

Arrangementen tijdens Pinksteren

Wie wil genieten van een perfect Pinksterweekend met het gezin, kan op de website van Camping de Koeksebelt een reservering maken. Je kan je voorkeur daar stap voor stap aangeven, zodat het je tijdens Pinksteren aan niets ontbreekt. Want de zomer begint tijdens Pinksteren, bij Camping de Koeksebelt!

 
 
 
 
 

Ontdek Camping de Koeksebelt