Koeksebelt

Rolstoelvriendelijke vakantie

Rolstoelvriendelijke camping

Nederland is een schitterend land en iedereen zou de mogelijkheid moeten krijgen er volledig van te genieten. Helaas kan dat niet altijd: er zijn plekken in Nederland die moeilijk begaanbaar zijn voor mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Natuurpaden, campings, accommodaties: toerisme is niet altijd even inclusief. Wie aan een rolstoel gebonden zit of familieleden heeft die in een rolstoel zitten, kijkt bij het zoeken naar een mooie vakantie als eerste naar de faciliteiten. Toegankelijkheid en rolstoelvriendelijkheid staan voorop. Bij Camping de Koeksebelt vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie, en we hebben er dan ook voor gezorgd dat de camping rolstoeltoegankelijk is.

 

Roelstoelvriendelijke River Lodge

De River Lodge is een schitterende accommodatie die volledig rolstoeltoegankelijk is. Je kan op de mooie dagen met het gezin het water op, en genieten van elektrische boten die rolstoeltoegankelijk zijn waardoor je heerlijk kan varen. Deze boten zijn uniek en perfect voor een heerlijk dagje uit met het gezin. Want genieten is iets wat betreft Camping de Koeksebelt iedereen altijd moet kunnen.

Rolstoelvriendelijke kamperen

Heb je de voorkeur voor kamperen? Ook de standplaatsen zijn voorzien van alle luxe en comfort en uiteraard toegankelijk voor gasten die wat slechter ter been zijn. Aan het water, met uitzicht op een uniek Hollands landschap, met eigen sanitaire voorzieningen, gratis Wi-Fi en aansluitingen voor water, elektra en afvoer: kamperen bij Camping de Koeksebelt is een onvergetelijke beleving, waarbij je comfortabel kunt genieten als gast. Want droomvakanties zoals je ze meemaakt op onze camping moeten beschikbaar zijn voor iedereen!

Prachtige Omgeving

Naast dat ons terrein zo is ontworpen dat iedereen overal toegang tot heeft, is ook de omgeving van Camping de Koeksebelt rolstoelvriendelijk. Op een steenworp van de camping ligt het centrum van het Overijsselse stadje Ommen. Ommen is een prachtig, oudhollands stadje met een schitterend historisch centrum, waar je een heerlijk ontspannen dagje aan het water op een terrasje kan beleven. In de buurt van Ommen is genoeg te doen voor jong en oud en het belangrijkste van alles is dat de meeste dingen gewoon toegankelijk zijn als je in een rolstoel zit.
 

Rolstoeltoegankelijke vakantie

 

Wil je onbelemmerd genieten van een onvergetelijke vakantie op een rolstoelvriendelijke locatie, omgeven door unieke natuur, op een camping met comfortabele faciliteiten, boek dan nu je vakantie bij Camping de Koeksebelt. Je kunt gewoon online op onze website reserveren, en stap voor stap aangeven hoe jij wil dat je droomvakantie eruitziet!

River Lodge (5 persoons)

De River Lodge is ruim opgezet en heeft een grote veranda waar je heerlijk kunt genieten!
Meer

Comfortplaats

Ruime plaatsen van ca. 100m2 met Digitale TV, Afvoer en stroom
Meer

Comfort Plus plaats

Ruime plaatsen van ca. 140m2 met Digitale TV, Afvoer en stroom
Meer
 

Ontdek Camping de Koeksebelt