Koeksebelt

Wandelvakantie

Wandelvakantie

Rinkelende telefoons, felle computerschermen, bedrukkende kantoren, lange files, rode stoplichten, flitsende lichtreclames: het leven kan af en toe als een chaos aanvoelen. Om daar even lekker aan te ontsnappen en volledig te ontspannen is het heerlijk om af en toe een mooie wandeling door de natuur te maken. Wie helemaal tot rust wil komen neemt een wandelvakantie: water mee, rugzakje om, goede schoenen aan en gaan. Maar ons kleine land wordt steeds voller en er zijn nog maar weinig natuurgebieden te vinden waar je écht tot rust komt en waar je kan wandelen zonder iemand tegen te komen. Maar wie zoekt, zal vinden.

 

Prachtige wandel omgeving

Met Camping de Koeksebelt als basis heb je een omgeving met de meest rustgevende en tegelijkertijd verrassende natuur. Je kan lopen door echte Hollandse landschappen, of genieten van het oude stadje Ommen dat op loopafstand van de camping ligt, met een historisch centrum en een aantal prachtige gebouwen. Maar je kan ook lekker langs het water lopen in het Vechtdal – perfect voor in de lente of zomer – of de Lemelerberg beklimmen. Bergen in Nederland zijn een zeldzaamheid en deze heuvel is met zijn 80 meter dan ook van bescheiden hoogte, maar dat neemt niet weg dat wie bovenop staat een uitzicht heeft over heel Overijssel en zelfs tot aan Duitsland kan kijken. Natuurliefhebbers zullen zich verbazen door de variatie in de natuur, van loofbossen tot jeneverbessen – perfect voor een onvergetelijke wandelvakantie.

Uitgebreide faciliteiten

Na een lange dag wandelen biedt Camping de Koeksebelt de perfecte plek om de batterij weer volledig op te laden. Er is een verwarmd zwembad op 27 graden waar je de voeten lekker in kan laten rusten, een eigen restaurant waar je een stevige daghap kan eten om je energie weer terug te krijgen en zowel de accommodaties als de kampeerplaatsen zijn voorzien van alle luxe en comfort.

Luxe en comfort

Wie de voorkeur geeft aan kamperen heeft de keuze uit verschillende standplaatsen, van het Trekkersveld tot de Comfort Plusplaatsen. Al deze plaatsen beschikken over water, elektra en afvoer en hebben gratis Wi-Fi. Onze accommodaties zijn al even fijn: van de unieke ontwerpen als de Ooievaarshut en de Boomhutten voor vijf personen tot de River Cottage met uitzicht op de Vecht. Elke plek heeft zijn eigen charme en biedt de ultieme plek om na een dagje wandelen tot rust te komen. Op onze website kan je nu online reserveren en je volledige voorkeur aangeven, zodat het aan niets zal ontbreken op je wandelvakantie!
 
Boek nu je wandelvakantie

Kies voor een kampeerplaats of accommodatie en geniet van je wandelvakantie in Ommen.

Kamperen

Kamperen op 5-sterren Camping de Koeksebelt in Ommen. Gelegen midden in de natuur op een eiland met veel rust, ruimte en privacy. Kamperen is nog mogelijk met Privé Sanitair. Boek direct!

Accommodaties

Prachtig gelegen, midden in de natuur van het Overijsselse Vechtdal. Geniet van alle rust & ruimte in één van onze luxe accommodaties. Boek direct online jouw vakantie.
 

Ontdek Camping de Koeksebelt