Geniet van alle rust, ruimte en privacy op Camping de Koeksebelt
  1. Midden in de natuur
  2. Rust, ruimte & privacy
  3. Luxe & comfort de standaard
  4. ANWB 5-sterren camping
 
Belangrijk: update corona-virus
 
 

Ruime plaatsen, luxe en comfort. Dat is kamperen op 5-sterren Camping de Koeksebelt in Ommen


Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen, is het goed toeven op de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand. Kamperen in Ommen.

 

Te voet of op de fiets staat u binnen enkele minuten in het sfeervolle centrum van Ommen met haar gezellige winkelstraatjes en vele terrasjes. Wilt u lekker de natuur in? Camping de Koeksebelt in Ommen ligt tegenover Landgoed het Laer, met haar statige beukenlanen, stoere eikenbossen en nostalgische hertenkamp. Via het nabijgelegen fietsknooppunt kunt u vele fiets- en wandeltochten maken door het uitgestrekte Vechtdal.

 

De kampeervelden van camping de Koeksebelt zijn ruim opgezet en voorzien van alle mogelijke luxe. Iedere plek is voorzien van water, afvoer, elektra, tv-aansluiting en bijna overal WiFi. In ons winkeltje verkopen wij verse broodjes, kranten en diverse kruidenierswaren.

 

Kortom, vakantie op de Koeksebelt in Ommen is Vakantie met de hoofdletter V. Lekker luieren of juist actief bezig zijn. Zwemmen in de Vecht of in ons prachtige verwarmde zwembad, roeien, vissen, spelen en ravotten. Alles mag en alles kan. Niet voor niets is de Koeksebelt in Ommen door de ANWB gewaardeerd met 5 sterren.

 

 

 

Gelegen op een eiland!

Camping de Koeksebelt is gelegen aan de rivier de Vecht. Omdat de rivier de Vecht tijdens veel regen het water niet kwijt kan, is hier sinds 2018 de Koeksegeul gegraven. Sindsdien ligt Camping de Koeksebelt op een eiland en wordt de camping omringd door de rivier de Vecht! Lekker zwemmen in de Vecht, spelen op ons speelstrand met piratenschip of een rondje varen om de camping? Het kan allemaal bij de Koeksebelt!

5-Sterren Camping in Ommen

Sinds 2018 zijn wij bekroond door de ANWB met onze 5e ster! Hier zijn we natuurlijk super trots op. Waarom wij vinden dat wij 5 sterren verdienen? Ruime plaatsen, comfort, luxe accommodaties, uitgebreide faciliteiten en altijd wat te doen voor jong en oud! Ervaar nu zelf wat kamperen op Camping de Koeksebelt in Ommen is.
 

 

Bekijk onze actuele tarieven en plattegrond voor het huidige en volgende seizoen:

 
Plattegrond 2020 Camping de Koeksebelt
Plattegrond 2020 Camping de Koeksebelt

Plattegrond

Nieuws op de Koeksebelt:


Nieuw in 2019: De River Lodge
Nieuw in 2019: De River Lodge
Nieuw in 2019: De River Lodge
Nieuw in 2019: De River Lodge

Nieuw in 2019: De River Lodge

Vanaf komend seizoen is onze gloednieuwe River Lodge verhuurbaar.  De Lodge ligt nabij het speelstrand van Camping de Koeksebelt. Door het vrije zicht op het speelstrand is deze accommodatie ideaal voor gezinnen met kinderen. Je kan de spelende kinderen vanaf de veranda in de gaten houden!
 
 
 
 
Recreatieruimte
Recreatieruimte
Recreatieruimte
Recreatieruimte
Recreatieruimte

Recreatieruimte

Afgelopen jaar hebben wij een prachtige recreatieruimte gerealiseerd waar de mogelijkheid bestaat voor het verzorgen van feesten en partijen.
 
 
 
 
Huur onze elektrische én rolstoelvriendelijke boot!
Huur onze elektrische én rolstoelvriendelijke boot!

Huur onze elektrische én rolstoelvriendelijke boot!

Met onze nieuwe rolstoeltoegankelijke e-excursieboot hebben we een landelijke primeur. Deze speciale boot voor minder validen is namelijk de eerste in Nederland! Met deze boot bieden we ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de kans om zelf een boot te besturen en van het varen te genieten. Zo kan bij ons iedereen, ongeacht handicap, een prachtig boottochtje maken of een hengel uitwerpen op de Vecht.