Vakantie met de hond

Niets is lekkerder dan op vakantie gaan met het hele gezin. Maar hondenliefhebbers zullen bij het hele gezin ook denken aan de hond. De trouwe viervoeters zijn immers even zo goed onderdeel van de familie als bijvoorbeeld kinderen dat zijn. Daarom is niets leuker dan de hond mee op vakantie te nemen. Hoe leuk dat ook is, het is niet altijd even makkelijk. Niet alle accommodaties, hotels of campings laten honden toe. Gelukkig kan je bij Camping de Koeksebelt wél met je hond terecht. Sterker nog, op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig om je hond ook een optimale vakantie te bezorgen – en de beeldschone omgeving van Camping de Koeksebelt sluit daar ook nog eens perfect op aan!

 
 

Kamperen met de hond

De standplaatsen op de camping bieden het perfecte totaalplaatje voor de hondenliefhebber: de plekken zijn ruim opgezet zodat de honden lekker kunnen rondrennen in de natuurrijke omgeving van Camping de Koeksebelt. Sommige standplaatsen, zoals de Comfort Plus plaatsen, liggen aan het water – verkoeling voor de hond en een prachtig uitzicht voor de kampeerder – en wie aan het einde van de dag de hond wil douchen kan gebruik maken van de speciale hondendouche op de camping. Het is vooral de unieke omgeving van Camping de Koeksebelt die een vakantie met de hond al helemaal maakt tot een onvergetelijke periode.

Prachtige omgeving voor de hond

De Koeksebelt ligt namelijk in het Vechtdal in Overijssel, vlakbij het pittoreske stadje Ommen. Het is een bosrijke omgeving die zich perfect leent voor lange wandelingen met de hond. Van de Lemelerberg, met een uitzicht helemaal tot aan Duitsland, tot de oevers van de Vecht, waar je af en toe even kan stoppen voor een verkoelende duik of een romantische picknick: je hond zal je dankbaar zijn voor de pracht van de Overijsselse natuur. Na een lange dag wandelen, spelen, fietsen en zwemmen kan je lekker bijkomen op de terrasjes van een van de restaurants in Ommen, of gewoon op de camping zelf.
 

Op vakantie met de trouwe viervoeter

Wandelen in de natuur, spelen aan de rivier, kamperen met de hond op een camping met voorzieningen speciaal voor huisdieren: wie een onvergetelijke vakantie wil voor alle gezinsleden, kan het hele jaar door terecht bij Camping de Koeksebelt. Op onze website kan je online reserveren en aangeven wat je wensen zijn. Zorg er wel voor dat de hond aangelijnd is! Zo zorg je ervoor dat het zowel aan jou als aan de hond aan niets zal ontbreken tijdens de vakantie! Wees er snel bij en reserveer nu!

 

Bekijk ons actuele aanbod

 

Ontdek Camping de Koeksebelt