Vissen in de Vecht op 5-sterren Camping de Koeksebelt

Op camping de Koeksebelt in Ommen ervaar je een ontspannen visvakantie aan de Overijsselse rivier de Vecht. Zoek een rustig plekje uit aan de oever en gooi je hengel uit, op zoek naar vele soorten zoetwatervissen.

Gelegen midden in het Overijsselse Vechtdal

Deze camping met viswater is gelegen in het Vechtdal, een gebied dat zich kenmerkt door weggetjes langs weidse akkers met houtwallen en authentieke boerderijen. Het gebied leent zich ook uitstekend voor wandelen en fietsen door dichte bossen, zandverstuivingen en heide en langs prachtige vennen, meren en stuwwallen. En in het Vechtdal kronkelt de Vecht, die zich een weg baant langs camping de Koeksebelt.


Vissen in de Vecht is voor iedereen interessant, zowel voor vrijetijdsvissers als sportvissers. De Vecht is zeer geschikt voor witvissers en vliegvissers. Men heeft hier een zeer goede kans om een van de volgende vissen te vangen:

  • Baars
  • Brasem
  • Karper
  • Voorn
  • Winde
  • Maar ook roofvissen worden steeds vaker gevonden, zoals de Snoekbaars

Ontdek onze speciale waterplaatsen

 

Gevangen in 2019: 102 centimer

 

Voor jong en oud!

 

 

 

Camping omringd door de Vecht

Om optimaal te kunnen genieten van een visvakantie aan de Vecht, boek je gemakkelijk een vakantie op de Koeksebelt. Op deze camping is het mogelijk om te kamperen of een accommodatie te huren. Kies voor een van onze speciale Waterplaatsen en gooi je hengel zo uit in De Vecht. Of ga voor toch wat meer luxe in een unieke Glamping accommodatie, bijvoorbeeld een River Lodge of een Boomhut aan het water.

Boek nu jouw Vis Vakantie!
 
 
1947 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

 

 

Ontdek een vis vakantie op 5-sterren Camping de Koeksebelt: