Vissen in de Vecht op 5-sterren Camping de Koeksebelt

Op camping de Koeksebelt in Ommen ervaar je een ontspannen visvakantie aan de Overijsselse rivier de Vecht. Zoek een rustig plekje uit aan de oever en gooi je hengel uit, op zoek naar vele soorten zoetwatervissen.

Gelegen midden in het Overijsselse Vechtdal

Deze camping met viswater is gelegen in het Vechtdal, een gebied dat zich kenmerkt door weggetjes langs weidse akkers met houtwallen en authentieke boerderijen. Het gebied leent zich ook uitstekend voor wandelen en fietsen door dichte bossen, zandverstuivingen en heide en langs prachtige vennen, meren en stuwwallen. En in het Vechtdal kronkelt de Vecht, die zich een weg baant langs camping de Koeksebelt.


Vissen in de Vecht is voor iedereen interessant, zowel voor vrijetijdsvissers als sportvissers. De Vecht is zeer geschikt voor witvissers en vliegvissers. Men heeft hier een zeer goede kans om een van de volgende vissen te vangen:

 

  • Baars
  • Brasem
  • Karper
  • Voorn
  • Winde
  • Maar ook roofvissen worden steeds vaker gevonden, zoals de Snoekbaars
 
 

Kamperen op een eiland

Om optimaal te kunnen genieten van een visvakantie aan de Vecht, boek je gemakkelijk een vakantie op de Koeksebelt. Op deze camping is het mogelijk om te kamperen of een accommodatie te huren. Camping de Koeksebelt is gelegen op een eiland en omringd door de Rivier de Vecht. Kies voor een van onze speciale Waterplaatsen en gooi je hengel zo uit in De Vecht. Of ga voor toch wat meer luxe in een unieke Glamping accommodatie, bijvoorbeeld een River Lodge of een Boomhut aan het water.

Accommodaties aan het water

Of ga voor meer comfort en luxe en boek een van onze accommodaties. We beschikken over verschillende accommodaties die aan het water gelegen zijn. Kijk bijvoorbeeld uit over de Rivier de Vecht vanaf grote hoogte in onze Boomhutten of het Ooievaarsnest. Of gooi je hengel uit in het water vanaf de veranda van een van onze River Cottages.
 

 

Ontdek onze speciale waterplaatsen

 

Gevangen in 2019: 102 centimer

 

Voor jong en oud!

 

 

Ontdek een vis vakantie op 5-sterren Camping de Koeksebelt: